UPDATE – Violatorul a fost prins!

1
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Bărbatul bănuit de comiterea unui viol și a unei tâlhari, infracțiuni comise în județul Hunedoara, a fost depistat în Plopeni. Acesta urmează să fie adus la sediul IPJ Prahova.

În urma investigaților efectuate, polițiștii din Plopeni au depistat un bărbat pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat de politstii din Hunedoara pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată. Acesta va fi condus la IPJ Hunedoara.” a declarat pentru Observatorul Național, Raluca Brezeanu-Purtător de Cuvânt IPJ Prahova.


 

O femeie de 49 de ani, din Petroșani, a căzut victimă individului și a fost violată, suspusă la perversiuni sexuale și apoi jefuită. Totul s-a întâmplat duminică, iar suspectul, Radu Fonea, recidivist, s-a folosit de un cuțit.

Acesta s-a împrietenit cu fratele victimei la un bar și după ce au bătut împreună, au decis să continue petrecerea acasă la sora sa. Fonea s-a întors la locuința victimei și profitând că este singură a scos un cuțit și a obligat-o să-i satisfacă poftele. La final i-a luat femeii cei 130 de lei pe care-i avea în casă și s-a făcut nevăzut.

Victima violatorului a sesizat Poliția Petroșani iar în scurt timp oamenii legii l-au identificat pe autor. Fonea va fi cercetat pentru viol și tâlhărie calificată. Radu Fonea a stat în închisoare din anul 2007 până anul trecut pentru viol.

Violator căutat după ce a abuzat de o femeie din Petroșani

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1 Comment
  1. SoLo Mada says

    A avut noroc …. ca a fost prins de polițiști !
    0    0

Leave A Reply

Your email address will not be published.