Tulcea: Un poliţist scoate pistolul după ce este lovit și înjurat de mulţimea furioasă, pentru că a încătușat un șofer -VIDEO

7
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Imagini de șoc din comuna Niculițel, județul Tulcea, au apărut pe Facebook. Un polițist e filmat când scoate pistolul către mulțimea care-l agresează, după ce a încătușat un șofer.

Agentul încearcă să-l ridice pe individ şi să-l ducă la autospecială.

Cei care asistă la scenă sunt revoltaţi, unul dintre martori strigând la poliţist să-l lase pe bărbat în pace pentru că „nu a omorât pe nimeni”, ci „doar a parcat pe trecere”.

Oamenii îl acuză pe poliţist că l-a lovit pe bărbatul încătuşat, ba chiar că i-ar fi dat cu spray lacrimogen în gură.

unul dintre cei prezenţi îi dă o palmă poliţistului. Speriat şi ameninţat de mulţimea strânsă, agentul scoate pistolul şi începe să dea cu spray paralizant.

O echipă de specialiști din cadrul Direcției Control Intern din cadrul IGPR a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activității la nivelul IPJ Tulcea.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
7 Comments
 1. Ioan Ursu says

  Bețivii dracului…
  0  0
 2. Ioan Ursu says

  Bețivii dracului…
  0  0
 3. Smartboy says

  Bravo! Asa trebuie sa procedeze politia împotriva putorilor infecte și ordinare! Bravo agentului! Era de serviciu!
  0  0
 4. Elena Şchiopu says

  Din nou un polițist singur…
  0  0
 5. Valentin says

  Ar trebui invatati si mai ales PROTEJATI sa scoata mai des pistolul!!! Cum sa fie posibil ca un politist sa fie agresat in exercitiul functiunii?!!!
  Cei care tot latra cum e pe „afara” de ce nu spun nimic despre faptul ca „afara” nu te poti apropia de un politist fara sa-ti asumi ca o poti incasa!!!
  0  0
 6. sd says

  cum sa loveasca politistul, pacat nu era in alta parte, pt agresare nu era ala asa smardoi
  0  0
 7. Costanta Karp says

  Dat afara din politie pentru ce a facut putea sai dea o amenda nu sa procedeze asa ce daca are hainele statului asta nui da dreptul sa omoare oameni
  0  0

Leave A Reply

Your email address will not be published.