Polițist din trupele speciale rănit grav după ce a fost tăiat cu o sabie de către un traficant de droguri

1
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, marți dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare.

Bărbatul este în comă indusă, după ce a fost străpuns de o sabie.

Polițistul care a fost rănit în timp ce se afla în misiune ar putea fi adus la un spital din București.

”Suntem alături de colegul nostru, agent-şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care, în această dimineață (marți – n.r.), a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni.

Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Polițistul rănit în timp ce se afla în misiune a fost atacat de un recidivist, suspect de trafic de droguri.

Bărbatul a fost cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, arestat, iar ulterior pus în libertate sub control judiciar.În prezent, scăpase și de controlul judiciar.

Agresorul polițistului a fost reţinut, au anunțat reprezentanții Ministerul de Interne.

Un elicopter al MAI l-a preluat pe poliţistul rănit la Suceava pentru a-l transporta la Iaşi, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Nicolae Oblu”, au anunţat marţi oficiali ai instituţiei.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1 Comment
  1. Angelo Zaharof says

    da saracu de el de ce nu a purtat casca de protectie sa al apere de cretinul ala nebun sper sa se faca bine politistul doamne ajuta sa se faca bine
    0    0

Leave A Reply

Your email address will not be published.